Rydahl Precision Components

Vi på Rydahl Precision Components är ett säljande företag specialiserat på att tillhandahålla finmekaniska precisionsdetaljer till nordisk tillverkningsindustri, allt efter våra kunders ritningsunderlag. Hos oss kan ditt företag samla inköpen av finmekaniska precisionsdetaljer till en leverantör.
Vi erbjuder en stor bredd av detaljer med högt förädlingsvärde.

Vårt mål är att du som kund ska uppnå största möjliga konkurrenskraft i er affär. Detta möjliggörs genom;

  • Vår långa erfarenhet med ett nätverk av certifierade högkvalificerade specialistföretag där kvalitet, leveransprecision och kostnadseffektivitet är ledord.
  • Konkurrensutsättning av varje projekt ger dig som kund en optimal helhetslösning anpassad för just Ert projekt.
  • Personligt samarbete och en nära relation med både dig som kund och med våra leverantörer.
  • Hög flexibilitet i vår service.
  • Familjeföretagets engagemang och vilja att alltid göra ”det lilla extra”.

Här på webbplatsen får du en översikt över vårt sortiment. Välkommen att kontakta oss för en diskussion om just era behov av precisionsdetaljer och kompletta lösningar.

Historia & framtid

Företaget startades av Bengt Rydahl 1996 och företagets namn var då Rydahls Precisionsdetaljer. Företaget har under åren haft en mycket positiv utveckling. Kunderna är i huvudsak koncentrerade till Sverige men leveranser sker även till Norge, Finland, England, Polen och Taiwan. För att ytterligare supporta våra kunder och bli än mer aktiva på marknaden anslöt Bengts måg Peter Rydahl till bolaget hösten 2011. I samband med detta övertog Peter och Susanna (dotter till Bengt) majoriteten av bolaget och namnändring skedde till Rydahl Precision Components. I januari 2014 tog Peter & Susanna over hela bolaget och I November samma år köptes ES Tech International som är specialiserat på etsning & stansning, ett bra komplement till Rydahls produktportfölj.

Vi har den stora glädjen att presentera nyheten att Hugma förvärvar 100% av aktierna i Rydahl Precision Components.

Framtiden skapar vi tillsammans med våra kunder, vårt mål är en ständig utveckling där kundernas behov är i fokus.

Vi ser fram emot att ta oss an framtiden tillsammans med dig.