Hugma förvärvar Rydahl Precision Components och förstärker sitt erbjudande mot marknaden.

Vi har den stora glädjen att presentera nyheten att Hugma förvärvar 100% av aktierna i Rydahl Precision Components. RPC har sedan starten för 20 år sedan varit en pålitlig partner mot sina kunder genom att erbjuda konkurrenskraftiga lösningar framförallt inom svarvning, fräsning, finstansning, etsning och elektroformning och fjädrande kontaktstift till kunder världen över.

”Bolaget har en attraktiv kundbas med långa relationer som har uppnåtts genom en kombination av hög servicenivå, leveranssäkerhet, snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och en mycket hög nivå av tekniskt kunnande liknande vår verksamhet Övertagandet kommer verkligen komplettera vårt erbjudande till dig som kund och blir ett viktigt steg i vår fortsatta tillväxtresa. Företagets VD och ägare Peter Rydahl kommer fortsätta jobba kvar som säljare och blir en viktig länk till både kunder och leverantörer”, säger Freddie Damgaard, ägare och VD på Hugma.

”Det känns fantastiskt bra och kul för mig att bli en del av Hugmas gäng och kunna erbjuda mina kunder de resurser och tillverkare som Hugma har. Jag ser stor potential utöka affären och växa både hos befintliga kunder och nya med en bredare tillverkningsportfölj samt ännu bättre och mer konkurrenskraftiga lösningar”, säger Peter Rydahl tidigare ägare och VD på Rydahl Precision Components.

Om ni vill ni veta mer om förvärvet, kontakta Freddie Damgaard, mobil 070-619 31 00, e-post freddie@hugma.se

Om oss:
Hugma firar i år 20 år i branschen. Förstå, utveckla och förenkla kundens behov är vår slogan där vi framförallt hjälper våra kunder att utveckla, optimera tekniska komponenter och produkter med högt teknik-innehåll. Våra kunder är allt från multi-nationella storbolag till mindre bolag vilka ställer olika krav på oss. Tillsammans med kunderna och vårt globala nät av tillverkare hittar vi optimala tillverkningsprocesser och smarta helhetslösningar. Våra samarbetspartners består av ett mindre antal noggrant utvalda tillverkare världen över som Sverige, Europa och Asien som vi ofta arbetat med många år. Vi arbetade fram en strategisk plan 2020 för kommande 10 åren med målsättningen att fyrdubbla omsättningen. Detta förvärv kommer verkligen komplettera vårt erbjudande till dig som kund och blir ett viktigt steg i vår tillväxtresa.

Vi kommer förstås även att ställa ut på Elmia och ser fram emot ert besök där vi kan berätta mer.